Пасха!

Найважливіше християнське  свято, торжество із торжеств, свято свят, встановлене в честь воскресіння Ісуса Христа. І ми слухняно фарбуємо цибулею яйця, купуємо і освячуємо паску, ходимо до церкви на святкову службу.

         Пасхальний стіл важко уявити без золотистих, з білим як снігові вершини, верхом пасок, забарвлених яєць, які у нас з дитинства стійко асоціюються з цим радісним святом.

         Паска – це пасхальний хліб, випечений із дріжджового здобного тіста з різними добавками, облитий глазур’ю або обсипаний цукровою пудрою.

         Паска – виріб особливий  і форма для нього потрібна особлива.  Тому багато господинь купують готові паперові форми для пасхальної випічки. Плюсів у цих форм багато. Перед випічкою паперові форми не потрібно попередньо змащувати маслом або вистилати промасленим папером. Після випічки паску не потрібно витягувати із форм – в паперових формах випічка не сиріє, рівномірно охолоджується , а візерунки на зовнішній стороні форм являються додатковою прикрасою пасхальної  випічки.

Про бумажні форми «easters»

Наші паперові форми в поєднанні з Вашими кулінарними талантами нададуть Вашому шедевру елегантності, перетворять і прикрасять Вашу випічку не лише в свята, а й порадують в звичайні сірі будні.

Використання паперових пасхальних форм дає  численні переваги при випічці, починаючи зі спрощення технологічного процесу і закінчуючи зниженням собівартості готового виробу.
Паперові форми для випічки паски набули великої популярності завдяки ряду переваг:
принцип 2 в 1 – пасхальна форма для випічки одночасно є і оригінальною упаковкою;
формочки для паски непотрібно змащувати жиром і чистити після випікання (це веде до зниження фінансових і тимчасових витрат на підготовку до випікання);
запобігає забрудненню продукту при випічці і транспортуванні готового виробу;
завдяки подвійному антипригарному дну пасхальної форми продукція ніколи не пригорає;
паперові форми для випічки пасок виключають пошкодження виробу, так як не має необхідності виймати паску, якщо необхідно - треба розірвати по шву;
знижується ризик забруднення готового виробу канцерогенами (як у випадку застосування металевих форм та жиру);
пасхальні форми сприяють зменшенню часу на випічку і охолодження готового виробу.
Паперові форми для випічок пасок  зберігають свіжість смаку, а також зовнішній вид готового виробу за рахунок:

  1. високої стійкості до жирів;
  2. мікроперфорації дна і боків форми для зменшення зайвої вологи;
  3. декоративного друку фарбами, стійкими до впливу спиртів і високих температур;
  4. збереження форми вибору;
  5. рівномірності випічки виробу в цілому;
  6. опору високим та низьким температурам, від -40 оС до + 220 оС.    

завантажити прайс завантажити каталог

Больше

Технологія виготовлення

Паперові одноразові форми для випічки – простий, практичний і економічний інструмент для виробництва кондитерських виробів.

Дают многочисленные преимущества, от упрощения технологического процесса до значительного уменьшения себестоимости продукции благодаря:

  • Паперові форми виготовлені зі спеціального паперу, вони не деформуються і мають високу жиро-, волого-, і термостійкість;
  • На дні та боках форм є спеціальні отвори (перфорація), що сприяють виведенню надмірної вологості.

Як користуватися формами?

Заповнити форму тістом на одну третю і почекати поки воно підніметься до краю
    Випікати в залежності від розміру від 25 хвилин (порціонні паски) до 1 години

Паска класична

Інгредієнти: 750г борошна; 1,5ст. молока; 1ст. цукру; 225г вершкового масла; 35г сухих дріжджів; 5яєць; 1ст. ізюму; 1ч.л. солі; ½ст.л. кардамону; 1пакетик ванільного цукру.

         В теплому молоці (36оС) розвести сухі дріжджі і додати щіпку цукру, ретельно розмішати. Додати яйця і збити масу вінчиком (ні в якому разі не блендером). Потім потроху всипати борошно, помішуючи, і в кінці покласти сіль. Розтопити вершкове масло і влити в тісто. Все ще раз гарненько перемішати. Додати кардамон, ваніль, ізюм, викласти тісто на дошку і як слід вимішати руками. Покласти тісто в глибоку ємність, накрити вологою тканиною – льоном чи бавовною і поставити в тепле місце без протягів. Коли тісто підніметься вдвічі, обім’яти його вручну і знову поставити підходити. Почекати доки воно підніметься в третій раз. Заповнити форму тістом на одну третю і почекати поки воно підніметься до краю. Випікати в розігрітій до 160оС духовці, приблизно 45 хвилин.

Паска монастирська

Інгредієнти: 1кг борошно; 1ст. вершків або сметани; 100г свіжих дріжджів; 1ст.ізюму; ½ ст. коньяку чи рому; 10 яєчних жовтків; 5 яєчних білків; 600г цукру; 250г вершкового масла; по   1/3 ст.л. мускатного горіху, ванілі, кардамону, шафрану; 2 ч.л. без верху солі.

      Приготувати опару: в підігріті вершки чи сметану всипати, поміщуючи вінчиком, 300г пшеничного борошна, додати 100г дріжджів і неповну ложку цукру. Все перемішати, накрити рушником в два чи три шари і поставити в тепло на 30 хвилин. В цей час збити яєчні жовтки з цукром, додати розм’якшене, але не розтоплене вершкове масло і  продовжувати збивати до однорідної маси. Як тільки опара збільшиться в об’ємі в 2-3 рази, влити в неї масляний гоголь-моголь і всипати гарненько просіяне борошно. Далі покласти всі прянощі і сіль і довго гарно вимішувати, доки тісто не стане однорідним і не буде відставати від стінок миски або дошки. Ємність з тістом ретельно укутати і залишити в теплі на 3-4 години. Залити ізюм коньяком  чи ромом і додати його до тіста, як тільки воно буде готове. В кінці додати 5 збитих білків . Ще раз обережно вимісити. Розігріти духовку до 200оС і підготовити форми. Укладати колобки із тіста на дно форм в половину об’єму і дати постояти, поки вони не піднімуться до краю. Випікати в залежності від розміру від 25 хвилин (порціонні паски) до 1 години. Паску покривають тільки білою глазур’ю, зате прикрашають різними ласощами: мармеладом, горішками, зацукрованими ягодами, які укладають поверх застигаючої глазурі.

контактна інформація

Life :)+38 093 0000 481

Kyivstar+38 096 0000 481

MTS+38 099 0000 481

Яндекс.Метрика